Gietvloer

Een epoxy gietvloer is modern, hygiënisch en onderhoudsarm. U kunt kiezen uit een breed gamma aan warme, vrolijke of neutrale kleuren, maar ook voor een prachtig design.

Een epoxy gietvloer is modern, hygiënisch en onderhoudsarm. U kunt kiezen uit een breed gamma aan warme, vrolijke of neutrale kleuren, maar ook voor een prachtig design. We maken dan handmatig met verschillende kleuren een vooraf gekozen patroon. Juist omdat alles met de hand gedaan wordt, ontstaat een uniek eindresultaat.

Waar bij een tegelvloer met name de voeg een bron van verontreiniging is, is de gladde gietvloer het toppunt van hygiëne. Veel instellingen zoals ziekenhuizen maar ook scholen kiezen dan ook voor deze slijtvaste - en daardoor voordelige - oplossing. Door de vloer netjes af te werken met een opstaande rand, ontstaan er geen kieren en kan de vloer moeiteloos gereinigd worden.

Spelend met kleuren en vormen kunnen (binnenhuis)architecten de gietvloer een belangrijke rol laten spelen in het totale binnengebied. Omdat het maken van speelse effecten of stijlvolle patronen handwerk is, ontstaat nooit een fabrieksmatige, repeterende factor. Iedere vloer is uniek en iedere vloer geeft de ruimte een bijzondere identiteit. De toplaag kunnen we afwerken met  allerlei decoratieve materialen, die eventueel ook de vloer wat stroever maken.

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring  van onze deskundige medewerkers.

Vraag offerte aan